Skabelon til cookie- og privatlivspolitik

„På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.” 

Gratis mærkningsordning til hjemmesider der anvender cookies

Cookie-lovgivningen opfordrer til brug af fælles mærkningsordninger for at gøre det lettere for brugerne at genkende hjemmesiders information og indhentning af samtykke til brug af cookies. Derfor er organisationerne Danske Medier, Dansk Annoncørforening, Dansk IT, IT-Branchen, ITEK og Kreativitet og Kommunikation gået sammen om at danne Minecookies.org som et gratis tilbud til danske websites.

For udbyderne af reklamefinansieret indhold og digitale services er cookies en vigtig del i at kunne målrette reklamer med relevant indhold, optimere antal gentagelser og dokumentere over for annoncører, at deres annoncer er eksponeret korrekt. Men også hjemmesider, der anvender cookies til andre formål skal overholde reglerne på området. Vi håber at denne tjeneste kan være til hjælp.

Til udbydere af websites:

Til internetbrugere:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.